sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Voileipäkakut

Samalla ohjeella tehty kuin aikaisemminkin - herkullinen kinkkukakku.



3 paahtoleipää (Vaasan isopaahto)
kostukseen laktoositonta maitoa

Kinkkutäyte:

600g keittokinkkua
400g kurkkusalaattia
2 pkt ruohosipulituorejuustoa
4X150g ranskankermaa
valkopippuria

Omena-aurinkokuvattutomaattitäyte

2 omenaa raasteena
n. 2 rkl sitruunamehua
300g ranskankermaa
3 rkl aurinkokuivattua tomaattia basillikaöljyssä

Kuorrutus:

400g ruohosipulituorejuustoa
450g ranskankermaa

Pinnalle.

herneeversoja
salaattia
kirsikkatomaattia
juustoa
kinkkua
metwurstia

Leikkaa leivistä reunat pois. Kakku kootaan tarjottimelle 3X4 paahtoleipää. Kostuta leivät silikoonisudilla. Täytteitä tehdessä vaahdota ensin juustot ja ranskankermat. Leikkaa kinkku suikaleiksi ja lisää joukkoon. Kaada mukaan vielä purkki kurkkusalaattia. Mausta.
Omena-aurinkokuivattutomaattitäyte: vaahdota ranskankerma. Kuori ja raasta omena ja sekoita ranskankerman joukkoon. Lisää sirtuunamehu ja aurinkokuvattu tomaatti.

Kakut kootaan niin, että kinkkutäytteitä tulee kahteen väliin ja keskelle tule omenatäyte. Kääri kelmuun ja anna kostua jääkaapissa kaksi vuorokautta. Vaahdota kuorrutusta varten täytteet ja levitä kakun päälle ja reunoille. Koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti